Ceja del río Grande

Main image

Multimèdia Gallery 

Gaudeix de la naturalesa en estat pur i posa a prova la teua adrenalina amb totes les activitats que pots realitzar en aquest entorn.

Hi ha paisatges que sorprenen i són capaços de transmetre pau. Saps de què estem parlant? A Navarrés trobem la Ceja del río Grande. Es tracta d'un gran vessant que transcorre en paral·lel per la carretera amb aquest mateix nom.

Un lloc en el qual predomina la naturalesa i la biodiversitat, i crea racons amb una excepcional bellesa gràcies a la seua abundant massa boscosa i fauna salvatge.

La Ceja del río Grande crida l'atenció als més aventurers, ja que el seu vessant muntanyenc és ideal per a realitzar diferents activitats esportives. Tu tries com vols gaudir d'aquest paratge: practicant trekking, descens de barrancs, espeleologia o tècniques verticals de muntanya.

A més, aquest bonic entorn és ideal per a descobrir-lo amb tota la família a través d'una ruta senderista, en la qual podràs conéixer altres llocs tant cridaners com màgics. La Fuente el Pino, el pozo de las Quebradas, la Presa de Escalona i el llac natural de Playamonte són només alguns exemples de tot el que pots trobar a Navarrés.

Més informació

TIPUS

Paratges