Galeria Multimèdia

Els municipis de La Canal de Navarrés són el marc perfecte per a practicar turisme rural i senderisme.

La Canal de Navarrés és una comarca de la Comunitat Valenciana, a la província de València. Està formada per 8 pobles que et conquistaran pel seu paisatge, el seu entorn, la seua gastronomia i les seues tradicions. Una visita obligada per als amants de la naturalesa, i una destinació perfecta per a viatjar en família, amb parella o amb amics. Anna, Bicorb, Bolbaite, Xella, Enguera, Millares, Navarrés i Quesa són els municipis que trobaràs en aquest racó de la comunitat.

La Canal de Navarrés flanqueja per l'est la vasta plataforma tabular del Caroig. Des d'aquesta baixen una sèrie de cursos d'aigua (Cazuma, Fraile, Ludey, Grande...) de gran bellesa, en els quals viu la tortuga. La vegetació dominant la formen pinedes, llentiscles i garrics, però hi ha també alzinars i freixers.

La part baixa de la comarca és un paisatge rural mediterrani en forma de mosaic de camps i cultius. Una àrea habitada des d'antic, guarda a la Cova de l'Aranya, els abrics de Riu Gran i altres llocs magnífiques mostres d'art rupestre prehistòric Patrimoni de la Humanitat.

Hui, els llocs d'habitació són una sèrie de pobles estesos de nord a sud entre Millares, penjat espectacularment sobre el canó del Xúquer, i Enguera, que conserva un ric patrimoni arquitectònic.

A més, la gastronomia és un altre dels punts forts d'aquesta comarca. El gaspatxo, els arrossos aromatitzats amb herba de les serres, els embotits, les carns i la rebosteria són delicioses receptes que podràs degustar als nombrosos bars i restaurants de la zona. No ho penses més: acosta't a La Canal de Navarrés a gaudeix d'un paratge únic.

#CARACTERÍSTIQUES
Ruta
Des de Enguera a Millares, pasant per Anna, Chella, Bolbaite, Navarrés i Quesa.
Mapa
map