Llac de Playamonte

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix una de les millors platges de l'interior de la província de València. Sí, una platja a l'interior. Endinsa't en Navarrés i coneix el llac de Playamonte.

Un llac o una platja? Si visites Navarrés, et trobaràs amb un paratge natural que et sorprendrà. El Llac de Playamonte és un paratge amb arena fina de platja, envoltat de pinedes i amb una zona condicionada per al bany. En 2018 va ser catalogada com una de les huit platges continentals de la província de València.

Aquest lloc es caracteritza per la qualitat de les seues aigües, les seues instal·lacions amb banys públics, berenadors i servei de socorrisme, sobretot, en els mesos d'estiu, que és quan hi ha més afluència de banyistes.

Imaginaves que a l'interior de la Comunitat Valenciana hi haguera una platja? Només has d'endinsar-te en la província de València i descobrir aquest fantàstic paratge. A més, és perfecte per a passar un dia en família i que els més xicotets gaudisquen de la naturalesa, de l'aigua i d'una infinitat d'activitats en el llac de Playamonte.

Visitar Navarrés és tot un encert. Envoltat de naturalesa, rutes senderistes i activitats perquè pugues viure una experiència inoblidable. Una destinació on la pau i la tranquil·litat faran que gaudisques al màxim de la teua escapada.

Més informació

TIPUS

Paratges