Font Salada

Main image

Multimèdia Gallery 

Un bany relaxant, beneficiós per a la pell i d'aigües cristal·lines i temperades t'està esperant a la Font Salada d'Oliva.

La Font Salada és un tresor amagat en el Parc Natural de La Marjal Oliva-Pego, en el municipi d'Oliva. Es tracta d'un brollador d'aigües cristal·lines que manté una temperatura idònia per a banyar-te tant en període estival com en ple hivern, perquè sol oscil·lar entre els 21 i 23 graus.

Les seues aigües són tan populars per ser tan beneficiosas per a la pell, ja que són salades amb alguns minerals. Un bany relaxant, beneficiós per a la pell i enmig de la naturalesa, que semblarà tot un somni.

A més del bany, el lloc ofereix una interessant i agradable ruta de senderisme. L'itinerari comença en la mateixa Font Salada i discorre fins al naixement del riu Bullent. Durant la ruta podrem endinsar-nos-hi i observar les vistes que ens ofereix aquest parc natural.

La Font Salada és un altre dels elements que contribueix a la bellesa i singularitat del municipi d'Oliva. Una ciutat als peus del Mediterrani que et convida a descobrir-la amb tots els sentits.