Oliva Nova

Main image

Multimèdia Gallery 

Un camp tècnic, amb ondulacions suaus on caminar és un plaer i la bola en carrer mai no troba el moment de deturar-se. Un disseny tradicional de deu pars quatre, quatre pars cinc i quatre pars tres. Una manera de donar equilibri al joc amb forats de gran exigència i d’altres on el jugador trobarà l’oportunitat de recuperar-se o mantindre la línia d’ascensió.
El recorregut és assequible per a qualsevol jugador, amb independència del seu handicap. El fet que siga pla no vol dir que les dificultats hi hagen sigut marginades. Hi ha un elevat nombre de forats, on l’aigua entra en joc, i esdevé un element desestabilitzador per a molts jugadors que comproven com el rendiment els disminueix quan la bola troba una zona humida en la trajectòria cap a la bandera. Només es lliuren de l’aigua els forats dos, 13 i 14. El forat sis, par tres conegut com 'La Revenja de Seve', és el més difícil del camp. Cal ajustar molt el colp per evitar l’aigua i tindre opció de birdie o par.

Més informació

Com arribar

Prendre l'autopista AP-7 al sud de València i cap a Alacant, eixida 61. El camp es troba al costat de la localitat d'Oliva, en el km 209 de la carretera N-332 Múrcia-València.

Horari

De 08.00 horas a la caída de la noche. Abierto todo el año

# SERVEIS

Tenis Bar- Café Vestuarios Aparcamiento Parque Infantil Tienda de Golf Restaurante Paddle

#CARACTERÍSTIQUES

Dissenyador del Camp
Severiano Ballesteros
Clots
18