la puebla de san miguel,
parque natural puebla de san miguel,
la puebla de san miguel valencia,
pino vicente puebla de san miguel,

Blogs en video

Descobreix, a l'interior de la província de València, un municipi ple de bellesa al qual escapar per a gaudir de la naturalesa. Perfecte per a una escapada de turisme rural i natural!


La Puebla de San Miguel és una bonica localitat de l'interior de la província de València, a la comarca del Rincón de Ademuz. Es tracta d'un municipi molt especial, ja que el seu terme municipal està declarat parc natural i allí es troba un preciós bosc de savina turífera amb exemplars monumentals a la zona de Las Blancas. Et convidem a visitar-ho i descobrir tot el seu encant!

Què veure a la Puebla de San Miguel

Gaudir dels boscos mediterranis és un dels grans atractius d'escapar a la Puebla de San Miguel, així que els amants del turisme rural i natural ja tenen un lloc per descobrir i gaudir. A més de les sabines turíferes, compta amb un bon nombre de teixos, sobretot a la zona del Barranc de Ripoll o al Paratge de la Peguera, on en podràs veure un de grans dimensions.

Altres rutes senderistes et poden portar a les fonts del Pou, de la Canaleja, de las Blancas, del Serval o de Don Guillén, amb aigües de font fresques. I si eres aficionat a la botànica, el Barranc de la Hoz compta amb espècies endèmiques que no et pots perdre.

Al nucli urbà de la Puebla de San Miguel, et recomanem passejar i gaudir de l'arquitectura popular, com la dels safaretjos, o acostar-te a la seua Església Parroquial de Sant Miquel, del segle XVII, que compta amb dos retaules atribuïts a l'escola de Juan de Juanes. Altres dos punts molt interessants són les seues ermites de la Puríssima i de Sant Roc.

Si t'interessa el turisme cultural a la Puebla de San Miguel, has d'anar al Museu Etnològic “El Cubo”, situat en una antiga almàssera, o la casa del cirurgià-barber. Finalment, no deixes de gaudir dels jaciments arqueològics de la Puebla de San Miguel, tant els que recullen restes de dos assentaments ibers com els seus fòssils de dinosaures. Anota tots aquests punts d'interés i gaudeix de la teua visita!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Espais naturals
Festes
Zones d'interior

Publicacions