Puebla de San Miguel

Puebla de San Miguel

Main image

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Espais naturals

Inspira't

image
A la província de València trobem pobles diminuts en els quals descobrim el paisatge i la història alhora que degustem la gastronomia local. A continuació, us contem el millor d’aquests municipis, els més xicotets de la província de València.
image
Aquest és el nostre Top5 de les millors excursions que pots realitzar per València per a conéixer la ciutat. Escapades, rutes i excursions de cap de setmana.
image
La despoblació d'alguns dels municipis de l'interior de la Comunitat Valenciana és un fet des de fa dècades: el clima, la manca d'infraestructures, les dificultats d'accés, la falta de treball o l'atenció mèdica amb serveis mínims fan que molts habitants decidisquen anar-se’n a altres llocs. Per contra, la duresa d'aquestes terres per a les gents que les habiten les fan atractives per al viatger que vol perdre’s en un retir de pau i tranquil·litat.
image
El Racó d'Ademús és una comarca de l'interior de la Comunitat Valenciana, amb la particularitat principal que està separada de la resta del territori de la província de València, entre les províncies de Conca i Terol. A aquest tipus de comarques separades de la resta se les coneix com a enclavaments.

Publicacions