Multimèdia Gallery 

Descobreix en el Rincón de Ademuz un entorn natural de gran valor paisatgístic i ambiental. A més, compta amb el pic més alt de la Comunitat Valenciana!

A la comarca del Rincón de Ademuz ens trobem amb el Parc Natural de la Puebla de San Miguel, que ens ofereix una superfície de més de 6.000 hectàrees i molt a recórrer i descobrir.

Aquest parc natural guarda elements naturals de gran valor, com poblacions de savina turífera, savina de muntanya i pi roig. El seu ric patrimoni etnogràfic i cultural és gràcies als veïns de Puebla de San Miguel, que han cuidat i mantingut el seu entorn durant segles. Ara podem acostar-nos a visitar-lo i gaudir d'una inoblidable jornada a l'aire lliure.

Un dels seus majors atractius és l'Alt de les Barraques, que amb els seus 1.838 metres, és el pic més alt de la Comunitat Valenciana. La fauna que alberga és un altre element a destacar: en aquest parc natural podràs veure la papallona Isabelina i Apol·lo, dues espècies protegides; també aus rapaces com voltors i àguiles calçades, i espècies de ratpenats escasses a la nostra comunitat.

Hi ha diverses rutes interpretatives que pots seguir per a endinsar-te en el PN la Puebla de San Miguel, amb diferents nivells de dificultat. També t'ofereix una àrea recreativa pròxima al nucli urbà amb taules, lavabos, fonts i una zona d'acampada. No hi ha excusa per a no planificar la teua escapada! A més, al municipi hi ha diversos exemples de patrimoni arquitectònic que mereixen una visita, com l'Església de Sant Miquel, l'Ermita de Sant Roc i el Museu d'Etnologia.

Perd-te per un parc natural ple de joies a cada pas. La Puebla de San Miguel és el lloc perfecte per a practicar turisme rural i natural a la Comunitat Valenciana.

Més informació
TIPUS

Parcs naturals