Quesa
Quesa
Quesa
Quesa
Quesa
Quesa valencia,
que hacer en Quesa,
que ver en Quesa,
quesa
Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Et convidem a descobrir un preciós lloc a l'interior de la província de València, amb paisatges sorprenents i molts plans per gaudir. Anota aquesta destinació en la teua llista de viatge!


Quesa, a l’interior de València, és un municipi envoltat d'horta on l'aigua i el temps han anat construint paratges preciosos. El dels Tolls de Quesa, unes fantàstiques piscines naturals, és el més conegut, encara que et pot oferir molt més! T'ho contem perquè prepares la teua visita. 

Què fer a Quesa

A Quesa podràs passejar envoltat d'hortes i séquies, i acostar-te al nucli urbà per a descobrir el safareig municipal i una bassa de reg. Al nucli urbà t'agradarà passejar per carrers estrets amb façanes típiques de cases de labor tradicionals. I no pots deixar de visitar l'Església de sant Antoni Abat! És del segle XVIII i compta amb un bonic altar barroc.

Als voltants de Quesa, acosta't a conéixer les restes del Castell de Quesa, d'origen islàmic i probablement del segle XI, i també pots caminar a la recerca de miradors com el de l'Ermita de la Creu. T'encantaran les fotografies que pots fer des d'allí!

Quesa és també un gran lloc per a gaudir del paisatge de séquies i bancals, especialment a la zona coneguda com Huerta del Lugar. I, per descomptat, has de conéixer el preciós paratge dels Tolls de Quesa

A molt pocs quilòmetres del nucli urbà trobaràs aquest enclavament que inclou quatre xicotets llacs o tolls, coneguts com el Toll de l’Horteta, el de les Fonts, el de la Banyera i el Toll del Chorro. Són llocs genials per a prendre el bany, amb aigües transparents que cauen de boniques cascades. Imagina les fotos tan especials que hi podràs fer! Una vegada allí, no et costarà res fer una mica de turisme cultural visitant les pintures rupestres de l’Abric de Voro.

A més, a Quesa podràs recórrer una bonica via ferrata i recrear-te amb l’observació d’aus en zones accessibles per a persones amb diversitat funcional i amb lavabos, zona recreativa i de jocs. És una destinació molt completa per a una escapada!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Cases rurals
Compres
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes
Zones d'interior

Notícies

Publicacions