Fira i Festa de la Verema de Requena

Main image

Multimèdia Gallery 

El raïm, el vi i la diversió són els grans protagonistes d'una celebració carregada d'emoció. Descobreix la Festa de la Verema de Requena!

La Fira i Festa de la Verema, declarada d'Interés Turístic, és una de les festes més antigues d'Espanya. Entre finals d'agost i principis de setembre, els carrers de Requena s'omplin d'un ambient acollidor i, sobretot, divertit.

El calendari d'aquesta celebració està replet d'actes tan representatius com la proclamació de la reina de les festes i les seues corts d'honor, la coneguda "Noche de la Zurra", el trepitjat de raïm i la benedicció del most, la famosa "Noche del Labrador", la gran cavalcada de carrosses, el dia del Requenense Ausente, la Noche del Vino o la crema del monument al vi, entre d'altres. A més, també desfila la comitiva del poble abillada amb els vestits regionals i, per descomptat, no falta la pólvora en les "mascletaes" i castells de focs artificials.

A més dels actes tradicionals i lúdics, també té lloc la Feria Requenense del Vino (FEREVIN), el punt de trobada dels productors de vi i cava locals. Ací podràs descobrir els seus millors productes, sorprendre't amb la seua qualitat, descobrir els nous llançaments i donar una bona alegria al teu paladar.

Viure la Fira i Festa de la Verema és un imprescindible, almenys una vegada en la vida. Quina millor excusa per a visitar Requena durant aquests dies? No te'n penediràs!


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació

Data d'inici

23/08/2022

Data finalització

28/08/2022

Tipus d'interès

Interés turístic