Siete Aguas
Siete Aguas
Siete Aguas
Siete Aguas
Siete Aguas
Siete Aguas
Siete Aguas

Blogs en video

Vine a descobrir una localitat amb tot l'encant de l'interior, prepara la teua motxilla i fes grans passejos pels seus voltants!


Siete Aguas, a La Hoya de Buñol a l’interior de València, pot ser una gran destinació si t’agrada perdre’t per camins i rutes en la naturalesa, a la recerca de fonts. Els amants del turisme rural i natural hi trobareu un munt de plans! Prepara la motxilla i les botes i vine a gaudir de tots els seus encants.

Què veure a Siete Aguas

Els teus plans a Siete Aguas poden començar per un passeig pel nucli urbà, on visitar l'Església Parroquial de Sant Joan Baptista i buscar el traçat de les antigues muralles en carrerons estrets. Trobaràs cases tradicionals i un ambient molt especial, segur que gaudeixes de la teua visita! 

Abans d'eixir a la recerca dels seus paisatges, dedica un poc de temps a la seua Col·lecció Museogràfica Museu Municipal de Siete Aguas. Descobriràs des de troballes paleontològiques fins a restes de civilitzacions neolítiques, de l'Edat del Bronze, iberes i romanes. Et fascinarà el que aprendràs!

Als voltants de Siete Aguas trobaràs construccions que t'encantarà fotografiar, com el pont sobre el riu Suc, construït en el segle XVIII sobre les restes d'un pont molt més antic, del segle XV. També hi trobaràs un antic pou de neu, a l'anomenat Pico de la Nevera. Es tracta d'un lloc amb un preciós paisatge en el qual s'ha protegit una microreserva de flora. T'agradarà parar-te a observar una àmplia varietat d'espècies de plantes!

La Ruta de les Fonts és una altra gran opció per a conéixer Siete Aguas, i et permetrà conéixer paratges realment bonics com el de la Fuente de la Tejería. El Pico de la Nevera, el Pico del Tejo, la Umbría del Fresnal-Villingordo... Si el que t’agrada és caminar envoltat de paratges naturals, Siete Aguas té molt a oferir-te! Regala't el plaer de passejar entre antigues savines i fresques ombries. Vine a conéixer una destinació única!

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Cases rurals
Compres
Empreses de turisme actiu
Monuments
Museus
Zones d'interior