Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Un municipi amb trets del Modernisme i envoltat d'arrossars espera la teua visita. Descobreix tot el que pot oferir-te Sueca.


Immers en el Parc Natural de l’Albufera i conservant edificis del moviment del Modernisme, trobem Sueca. El municipi valencià dedicat al cultiu de l'arròs ofereix un paisatge increïble que va canviant al llarg de l'any. Ens acompanyes en aquest viatge?

Què veure a Sueca

L'auge de la industrialització i el caràcter dels suecans va permetre que s'instal·lara el Modernisme en la localitat i, poc després, es va substituir per l'estil Art Decó. Ambdós han deixat la seua empremta. Per a contemplar aquests edificis de prop, només bastarà fer la Ruta del Modernisme per Sueca, recorrent els seus carrers i els punts més emblemàtics. Alguns d'ells són l'Asil d'ancians, l'Ateneu Suecà del Socors o el Casino de l'Agricultura.

Sueca compta amb una oferta variada de museus per a visitar. Un dels més coneguts és el Museu Faller, on s'alberguen aquells ninots que anualment són triats pels suecans per a evitar les flames. En el seu interior trobaràs també llibres, fotografies i cartells de falles.

Els amants del xocolate també tenen un museu a Sueca. La fàbrica-museu del xocolate artesanal Comes de Sueca permet veure el procés d'elaboració d'aquest dolç i els utensilis que s'utilitzaven en l'antiguitat. A Sueca també va viure Joan Fuster, un reconegut escriptor la casa del qual és un museu actualment. Fins i tot la patrona de Sueca compta amb el seu propi museu, l'Església de la Nostra Senyora de Sales, també coneguda com el Convent, el Cambril i el Museu.

Les platges de Sueca són d'arena fina i durada, ideals per a donar-se un bany refrescant i prendre el sol. Els seus set quilòmetres de costa ofereixen platges àmplies per a eixos dies de diversió en família o per a desconnectar de la rutina. Entre elles destaquen la platja La Llastra, platja Les Palmeres, la platja de El Perelló i platja Motilla.

Si vols conéixer la cultura de l'arròs tan característica a Sueca, disposes d'una ruta per a endinsar-te en els arrossars del Parc Natural de l’Albufera. Deixant el senderisme a un costat, també disposes de rutes cicloturistes que permeten conéixer, de manera saludable i lúdica, l'ampli llegat patrimonial i natural.

Sueca és un municipi que té mil coses a oferir-te quan hi poses un peu. Envoltat d'arrossars del Parc Natural de l’Albufera, conserva les seues tradicions i això es veu reflectit en la seua gastronomia, feta per a delectar-te. Te’n vens a descobrir-ho?

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Transports

Inspira't

Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?

Propostes de viatge

Publicacions