Sueca

Sueca

Main image
Siete kilómetros del Mediterráneo son atractivo suficiente. Si a ello se une una privilegiada ubicación, la conservación de las tradiciones y un rico patrimonio histórico, Sueca se convierte, como así pasa, en destino señalado. Con dos núcleos separados, el municipio y la fachada marítima, que complementan su oferta, el término ofrece además el espectáculo paisajista que es el cultivo del arroz que, según la época del año, ofrece la visión de un inmenso espejo de agua a un extenso mar de hierba.
Com arribar:
El acceso al municipio es posible por la carretera de El Saler v-500, la N-332 y por la A-7.

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Transports

Inspira't

image
Les condicions climatològiques excepcionals de la Comunitat Valenciana fan que siga un lloc idealper al cultiu de gran varietat de fruites i verdures.
image
Una de les curiositats més grans de la humanitat és l'astronomia. Les pluges d'estreles són un fenomen al·lucinant. Ací et donem opcions perquè les pugues observar a la Comunitat Valenciana.
image
València ha sigut terra d'arrossos des de fa segles. Concretament ens hem de remuntar fins al segle VIII, quan els àrabs habitaven el territori, per a trobar el moment en què es va començar a cultivar arròs als voltants de la capital.
image
Acabant el mes d’agost, setembre completa l’agenda amb una infinitat d’esdeveniments i activitats per a continuar gaudint de l’època estival.

Notícies

Publicacions