Tavernes de la Valldigna
Tavernes de la Valldigna
Tavernes de la Valldigna
Tavernes de la Valldigna
Tavernes de la Valldigna
Tavernes de la Valldigna
Tavernes de la Valldigna
Tavernes de la Valldigna
tavernes de la valldigna,
Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Visita Tavernes de la Valldigna i troba una gran combinació d'història, platja, paisatges i gastronomia amb els quals cuinar una estada tan inspiradora com experiencial. No t'ho perdes!


Visitar Tavernes de la Valldigna és una manera diferent d'acostar-se a les platges de la província de València, amb un ritme slow i amb molt a aprendre d'història, tradicions i paisatges. Iniciem el recorregut!

Què fer a Tavernes de la Valldigna


Aquesta xicoteta localitat de La Safor compta amb orígens molt remots, ja que la zona ja va estar habitada pels nostres ancestres, que van deixar vestigis de la seua existència en un dels punts que no et pots perdre en la teua visita, la Cova del Bolomor

Els ibers també van deixar la seua petjada en aquest emplaçament tan prop de la mar i amb pujols des de les quals vigilar l'horitzó. Encara queden restes arquitectòniques en algunes zones com Castellets, el Ràfol i la zona del Teularet. A continuació, els romans i després els àrabs van ser els qui es van beneficiar d'aquest enclavament privilegiat fins a arribar a la conquesta per part de Jaume I.

Hui dia, el nucli de la ciutat ens ofereix un bon nombre de punts d'interés que visitar. Podem començar per l’Església Parroquial de Sant Pere Apòstol, i després dirigir-nos a l’Ermita del Santíssim Crist del Calvari, una agradable caminada en la qual contemplar xicotetes capelles. Si ens abelleix allunyar-nos i endinsar-nos un poc més en el seu paisatge, podem visitar la seua Ermita de Sant Llorenç, que a l'agost és escenari d'un tradicional mercat o porrat en el seu honor.

El Castell de Tavernes o d’Alcalà d’Alfàndec és una fortalesa situada en equilibri sobre una penya que des de lluny pareix inaccessible, encara que es pot visitar amb una mica d'habilitat i cura. També podràs visitar les restes de la muralla i l'esvelta Torre de Guaita. 

Les platges de Tavernes de la Valldigna són altre encant d'aquesta localitat, com les de Tavernes i La Goleta, que estan unides per un canal i envoltades per bonics camps de tarongers. Estan preparades per a facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda i la seua arena té un bonic color daurat.  

Seguim amb més plans a Tavernes de la Valldigna i vos proposem apuntar el seu calendari de festes. Les Festes patronals del Santíssim de la Sanc i la Divina Aurora inclouen en el seu programa concursos de paelles, balls populars, partides de pilota i festivals de bandes de música, entre moltes altres activitats. I no podem oblidar la Festivitat de la Valldigna, que des d'aquest i altres pobles com Simat, Benifairó o Barx celebra la fundació del monestir de la Valldigna amb un mercat medieval i una interessant processó cívica.

Si t'estàs preguntant què menjar, a Tavernes de la Valldigna les opcions són molt interessants: esgarrat o espencat, faves guisades, gambetes amb bledes, farinetes, arròs amb fessols i naps, un arròs al forn que porta cigrons, passes i mandonguilles de bacallà. Per a postres sempre podràs comptar amb l’arnadí, els rosegons o carquinyolis i si encara et queda gana per a berenar, prova la seua coca de mestall, amb embotit, cansalada o sardina.

Ja saps què veure a Tavernes de la Valldigna? La llista és llarga, variada i segurament et deixarà vivències inoblidables. Apunta aquesta destinació en la teua llista de pròxims viatges!Com arribar:

A travs de la A-7 por las salidas de Favara y de Xeresa. Tambin por la nacional N-332 (Valencia-Alicante) a travs del cruce de Bordera.

Troba

Nom
Tipus
Campings
Hotels
Empreses gestores
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Platges
Rutes
Transports

Inspira't

La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?

Notícies

Publicacions