Tavernes de la Valldigna

Tavernes de la Valldigna

Main image
La capital de La Valldigna ofrece el atractivo de la diversidad. Entre la historia y la naturaleza, se encuentra Tavernes, donde a la calidad de sus playas se une la oferta artística y patrimonial. Un clima envidiable, hospitalidad entre sus vecinos, la tranquilidad de un pequeño casco urbano y el bullicio de un destino turístico son sólo una parte de los atractivos que ofrece un municipio enmarcado en el cerco de vegetación que forma la comarca.
Com arribar:
A travs de la A-7 por las salidas de Favara y de Xeresa. Tambin por la nacional N-332 (Valencia-Alicante) a travs del cruce de Bordera.

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Platges
Transports

Inspira't

image
Per a molts turistes, tant a nivell nacional com a internacional, Castelló representa la meca en matèria de festivals musicals a l'estiu. Enguany 2018, es compleixen els 50 anys de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i d'acord a les paraules del seu president Pedro Rodríguez, ha arribat l'hora de batre un rècord.
image
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?
image
T'apassiona el golf? No és només cosa teua. Aquest esport té una fórmula perfecta que atrau cada any més i més gent: és divertit, es practica a l'aire lliure, fomenta la competitivitat, la concentració i també l'exercici físic.
image
Envoltada, d’una banda, per la serra de Corbera i, d’una altra, per la del Mondúber i pel blau del Mediterrani, trobem la Valldigna.

Notícies

Publicacions