torrent
torrent valencia
torrent que ver
Hort de Trénor_Torrent
torrent

Blogs en video

Torrent reuneix un bon nombre de característiques que la converteixen en una destinació perfecta per a una escapada. I està molt ben comunicada! En prens nota i comences a fer plans?


Torrent és una ciutat amb una interessant vida cultural i una tradició xocolatera que li ha donat fama durant dècades. Una deliciosa especialitat que val la pena comprovar en persona si eres aficionat al gastroturisme o turisme gastronòmic! Et contem els punts clau que no has de perdre't en la teua visita a Torrent?

Què fer a Torrent 

Si t'estàs preguntant com arribar a Torrent, a València, has de saber que aquest municipi està perfectament comunicat a través de la xarxa de metro amb la capital. Una vegada allí, posa en marxa el teu navegador i busca la torre àrab que, des del segle XII, és un dels emblemes més recognoscibles de la ciutat. 

Anota en la teua llista la seua església del segle XVI de La nostra Senyora de l'Assumpció i suma en la teua visita a Torrent un recorregut per la col·lecció del Museu de Josep Ferrís, en el qual aprendre com es vivia del camp en aquesta zona a principis del segle XX. 

Si el que busques és un paisatge natural on perdre't, et proposem seguir la ruta de l’Hort de Trénor, un jardí molt especial amb més de 300 espècies vegetals i que se situa al costat de les restes d'un antic convent franciscà, on encara pots visitar una capella molt interessant. 

Les festes a Torrent són un altre dels seus atractius, ja que a més de les tradicionals falles s'entreguen en la preparació de grans celebracions de Moros i Cristians o multitudinàries festes patronals. Destaca especialment la figura de la Reina de la Trobada, protagonista de la Setmana Santa de Torrent, o la recuperació de balls tradicionals del Ball de Torrent. 

Finalment, a Torrent has de provar, a més dels seus xocolates artesans, el Gaiato de Sant Blai, un dolç amb versió salada que és el protagonista el 3 de febrer, i el seu arròs “rossejat” amb un ingredient inaudit, la pilota dolça. Escapa't a assaborir Torrent!

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Albergs turístics
Hotels
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Festes
Monuments

Propostes de viatge

Publicacions