Tous
valencia
tous

Blogs en video

Fonts, avencs, coves, un gran embassament… Tous ho té tot per a gaudir d'una escapada plena d'activitats envoltats d'un gran paisatge. Vine a conéixer-lo en persona!


Tous, a la comarca de La Ribera Alta a València, és un municipi en el qual diverses civilitzacions han deixat la seua petjada. La seua riquesa paisatgística sens dubte ha influït en què estiguera habitat des de l'antiguitat! Et contem tot el que necessites saber i veure a Tous. Vine a conéixer-lo en la teua pròxima escapada de senderisme o de turisme familiar!

Què fer a Tous

Tous té dos nuclis urbans, un dels quals roman sota les aigües de l'Embassament de Tous, que reparteix la seua làmina d'aigua amb el municipi de Millares, des dels anys 70 del segle XX. El Castell encara roman visible al costat de les aigües d'aquest pantà i es tracta d'una fortalesa islàmica que ha sobreviscut a nombroses inundacions, juntament amb la Torre guaita de Tous. Et sorprendrà veure part de l'antiga torre campanar submergida!


Al nucli urbà actual de Tous et recomanem visitar l'Església Parroquial de Sant Miquel Arcàngel, que inclou una col·lecció visitable amb imatgeria religiosa dels segles XVI i XVIII. Altres punts d'interés són les rèpliques de la portada de l'antiga església i de la font municipal, ambdues submergides.

A més de conéixer el preciós entorn de l'Embassament de Tous, als voltants del municipi podràs trobar nombroses fonts, que creen entorns plens de bellesa. I si eres aficionat a l'espeleologia podràs recórrer paisatges subterranis magnífics en grans coves i avencs! L'Avenc el Campillo és una de les més impactants.

També s'han equipat vies ferrades, i trobaràs rutes i camins que recórrer a peu o amb bicicleta. Amb aquests plans per a tots, segur que Tous es converteix en la teua pròxima destinació per a una escapada de turisme actiu o rural. Ves preparant la teua visita, t'encantarà conéixer aquest racó del nostre territori!

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Experiències
Festes

Notícies