Venta del Moro
Venta del Moro
Venta del Moro
Venta del Moro
venta del moro españa

Blogs en video

En la comarca de La Plana de Utiel-Requena trobem Venta del Moro, una destinació que compta amb set nuclis de població: Jaraguas, Los Marcos, Las Monjas, Casas de Moya, Casas del Rey i Casas de Pradas. Aquest racó de la Comunitat Valenciana és fascinant pels paratges que l'envolten i la naturalesa de la ribera del riu Cabriol.

Què veure a Venta del Moro

Si ens endinsem en el nucli urbà, podem trobar alguns edificis emblemàtics com l'Església de la Verge de Loreto. Aquest edifici es va construir en 1760 i es pot visitar per a conéixer més sobre les tradicions i la història d'aquest municipi.

Una manera de viatjar en el temps i descobrir part del passat de Venta del Moro és a través del seu jaciment arqueològic. Aquest lloc va ser descobert a principis dels anys 70 i compta amb una gran riquesa cultural i històrica. Ací podràs trobar fòssils de mamífers i de plantes de l'època del Miocé Terminal, fa uns 7 milions d'anys. I tu podràs conéixer-ho de primera mà!

I què dir de la naturalesa que envolta aquest lloc. Podràs viure grans aventures de la mà d'empreses especialitzades en turisme actiu i fer rutes cicloturistes, descens de barrancs en el riu Cabriol, salt de pont, piragüisme en aigües braves i, fins i tot, ràfting. La ribera del riu Cabriol i el Parc Natural de les Gorges del Cabriol t'ofereixen una gran varietat de possibilitats perquè gaudisques al màxim de la naturalesa en estat pur. 

Després de gaudir de tota una experiència en Venta del Moro, és moment de donar-li un capritx al teu paladar. Les vinyes de la zona produeixen un dels millors vins de la Comunitat Valenciana i en els cellers d’ací podràs viure una experiència inoblidable. Assaboreix el seu vi, aprén a diferenciar les seues aromes i les seues textures i acompanya'l amb els millors embotits de la comarca.

Venta del Moro és una destinació que es descobreix a través dels cinc sentits. Un lloc al qual voldràs tornar.​​​​​​​

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Albergs turístics
Hotels
Campings
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions