yátova
cueva palomas
Cueva de las Palomas
iglesia yátova
pantano y embalse
Embalse de Forata
yatova valencia
yatova
yatova cueva de las palomas
Charco Mañan
Charco Mañan Yátova

Blogs en video

Et convidem a calçar còmode i recórrer l'entorn d'aquest municipi a la recerca de més d'una sorpresa. T'encantarà tot el que descobriràs!


Yátova, a La Hoya de Buñol, a l’interior de la província de València, és una destinació genial per als amants del senderisme, i caminant podràs gaudir d'un paisatge esguitat de construccions històriques! Posa rumb a aquest municipi i prepara't per a assaborir plats típics plens de sabor.

Què fer a Yátova

Després de passejar pels carrerons estrets de Yátova, t'aconsellem trobar l'Església de Sant Isidre i l'Església Parroquial dels Sants Reis, a més del Carrer de l'Arc. Després arriba el torn de visitar una interessant col·lecció museogràfica que et parlarà de les diferents civilitzacions que han anat deixant la seua petjada. I no deixes de visitar el pou o gelera que encara es conserva al nucli urbà.

Ara et recomanem posar-te calçat còmode i preparar-te per a conéixer els voltants. Et sorprendràs de la quantitat de punts d'interés que hi trobaràs! Per tot el terme municipal trobaràs xicotetes construccions de pedra en sec que servien de refugi per al mal temps, els anomenats Cucos.

Al costat del riu Magro es troba el Paratge Natural Municipal de Tabarla, amb un paisatge i biodiversitat molt rellevants, sendes a l'abast de tots els caminants i àrea d'esbargiment per a cuinar o descansar. Una altra excursió emblemàtica a Yátova és la que puja al Motrotón, un turó que domina el paisatge. La dificultat de la ruta és mitjana, en aquest cas!

El Paratge de la Cueva de las Palomas és un altre lloc que no has de perdre't, una autèntica cascada d'aigua amb zona pàrquing i paellers! Suma a la teua llista les senderes GR7, que arriben fins a la zona de jaciments del Poblat Ibèric del Pico de los Ajos. Es tracta d'un antic assentament fortificat que pots recórrer. Altres opcions són el PRV-115, que ix del propi municipi i et porta a paratges realment bonics, o el PRV-148. Yátova està plena de sorpreses! Organitza la teua escapada i vine a descobrir-les.

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Compres
Zones d'interior

Propostes de viatge