Galeria Multimèdia

Descobreix un fantàstic racó de la Comunitat Valenciana on podràs gaudir de la naturalesa, de la gastronomia i de la cultura d'encantadors pobles.

La Hoya de Buñol es troba en la zona central de la Comunitat Valenciana. Un racó que el formen pobles com Buñol, Alborache, Yátova i Macastre.

Aquesta zona es caracteritza per ser un entorn muntanyenc, casolà i amb encantadors pobles. Vols descobrir la Hoya de Buñol? Només has de recórrer la comarca i gaudir de fantàstiques rutes senderistes, com la preciosa ruta de l'aigua. Aquest camí discorre pel passeig fluvial i podràs conéixer alguns paratges tan cridaners com la Cova de Turche, el Toll Mañán o la Cova dels Coloms.

Si vols saber més sobre aquests pobles, Macastre és un lloc tranquil i acollidor. A Yátova podràs desconnectar i sentir la naturalesa en estat pur. O a Alborache, on podràs gaudir d'una magnífica gastronomia. I, finalment, ens trobem amb Buñol, un lloc ple d'història, de tradició i de cultura. També pots perdre't a Cheste, Chiva, Dos Aguas, Siete Aguas i Godelleta.

Sens dubte, la Hoya de Buñol és un lloc de la Comunitat Valenciana que val la pena descobrir i viure des de dins.

#CARACTERÍSTIQUES
Ruta
Des de Cheste a Siete Aguas, pasant per Chiva, Godelleta, Buñol, Alborache, Macastre, Yátova i Dos Aguas.