Mercat de Sant Mateu a Alcoi

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix al Mercat de Sant Mateu el verdader esperit alcoià i gaudeix de les seues activitats i exquisits productes. No te'l pots perdre!

El Mercat de Sant Mateu a Alcoi porta obrint portes amb puntualitat des de ni més ni menys que 1947. Després d'una vida d'atrafegada entrada i eixida de comerciants i clients, en 2002 es va decidir renovar i rehabilitar l'edifici, que van inaugurar de nou tant comerciants com veïns amb una gran festa.

En l'actualitat compta amb unes 37 parades, que s'han adaptat als nous temps oferint servei de repartiment a domicili, consigna i pàrquing gratuït. Però el verdader valor d'aquest mercat és la gran qualitat del producte i del tracte, desenvolupat per professionals capaços de guanyar-se la confiança del comprador i de convertir-lo en assidu.

Es tracta d'un centre neuràlgic a Alcoi que ha sabut transformar-se, ja que les activitats al Mercat de Sant Mateu inclouen la interessant possibilitat de tapejar els dissabtes entre les 13.00 i les 15.00 hores. Una gran idea per a alimentar-se abans de prosseguir amb el tour per la ciutat. Després de reposar forces o de comprar a les seues parades ingredients per a preparar una pericana, t'aconsellem recórrer els carrers del centre seguint les petjades del modernisme i de la revolució industrial, com per exemple els de Santa Rita, Sant Mauro, Sant Antoni o Sant Blai.

L'Alcoi medieval també pot ser una ruta que fer amb l'estómac confortat per les delícies del Mercat de Sant Mateu, així que et recomanem visitar el Raval Vell, la seua muralla i les seues torres defensives com la de l'Andana, la de N'Aiça o la Torre-Portal de Riquer. Inclou aquest mercat en la teua ruta per Alcoi i gaudeix de la ciutat amb els cinc sentits!

# TIPUS

Mercats