Multimèdia Gallery 

Descobreix una xicoteta cala al costat d'un gegant de pedra que et conquistarà per sempre. Vine a Calp a submergir-te en el Mediterrani!

La Cala del Racó a Calp t'encantarà, i la seua ubicació molt més! Està situada al costat del magnífic Penyal d'Ifach, declarat Parc Natural per ser la llar d'una gran varietat de fauna i flora i amb una magnífica sendera que pot complementar la teua visita a la Cala del Racó.

Aquesta cala de cudols és d'aigües tranquil·les, ja que està delimitada pel port pesquer de Calp. No t'oblides les ulleres de busseig i el tub! A més, a la Cala del Racó existeix una increïble sendera submarina preparada per a bussejar i adaptada perquè fins i tot els qui tinguen problemes de mobilitat puguen gaudir-lo. Es tracta d'una xicoteta xarxa de cartells informatius instal·lats en boies i en el fons: t'aniran contant quines són les espècies de peixos que hi pots trobar!

Aquesta cala d'aspecte natural està, no obstant això, perfectament urbanitzada, així que gaudir de l'atractiva oferta de restauració de Calp serà molt senzill, no et perdràs res! Pots passar un dia fantàstic prenent el sol i gaudint del bany a la Cala del Racó, per a després acostar-te a conéixer el jaciment dels Banys de la Reina i la resta de platges i cales de Calp. En aquesta cala trobaràs lavabos, bandera informativa de l'estat de la mar, policia, salvament i socorrisme, passarel·les, vigilància des de barca i abalisament. Gaudeix de la pesca, el submarinisme o el tub respirador i de la mar Mediterrània en aquest racó tan genial.

Més informació
Una altra informació

Zona de baño no controlada por la consejeria de medio ambiente

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 9001 ISO 14001
# SERVEIS
Estado del Mar Cala Servicios WC Cruz Roja Bolos Restaurante Playa Urbana