Multimèdia Gallery 

Bussejar a la Reserva del Cap de Sant Antoni és una experiència única. Descobreix un espai protegit de gran interés.

La Reserva Natural Marina del Cap de Sant Antoni es troba a la costa nord d'Alacant, entre els municipis de Dénia i Xàbia. Tots els visitants es queden amb la boca oberta en contemplar els penya-segats de més de 150 metres que tallen el paisatge i li confereixen una gran bellesa i espectacularitat al conjunt.

Aquesta reserva posseeix una topografia submarina molt variada i destaca un gran nombre d'espècies lligades a les costes rocoses, com corals i prades de posidònia oceànica. Respecte a la fauna, en aquesta reserva trobarem escamarlans, neros o gorgònies, entre altres espècies.

Aquest és un espai protegit d'alt interés ecològic, científic, paisatgístic i recreatiu, que ocupa unes 900 hectàrees. Bussejar a la Reserva del Cap de Sant Antoni està permés, així com banyar-se. També pots navegar en embarcacions sense motor i amarrar a les boies disponibles.

Dins d'aquesta Reserva Natural ens topem amb la Reserva Marina de Pesca, a la punta més a l'est del cap. Ocupa quasi totes les cales rocoses de Les Rotes; dins dels seus límits està prohibit pescar sense autorització, i el busseig professional requereix permisos. Tin-ho en compte!

Un altre enclavament a destacar dins de la reserva és la Cova Tallada, situada als penya-segats del Cap de Sant Antoni. La seua visita està regulada a causa de la massificació; si tens oportunitat, t'animem a endinsar-te en aquesta bella cova i observar-la des de dins. Important: gaudeix de la reserva natural i cuida-la perquè es conserve en les millors condicions durant molt de temps. És tasca de tots!

Més informació
TIPUS

Reserves