Galeria Multimèdia

Descobreix els Jardins de Villa Marco i coneix de primera mà tota la història que envolta aquest encantador lloc.

Vols conéixer tots els secrets que amaga El Campello? Només has de recórrer els seus carrers i conéixer de primera mà la història que l'envolta.

Un dels llocs que no pots perdre't és la Villa Marco, on trobaràs uns jardins d'inspiració versallesca amb una gran importància. Aquests jardins van ser creats a principis del segle XX sota les ordes de René Bardin, cònsol honorari de França i amo de la finca en aquell moment. Bardin va atorgar a la finca un estil modernista amb influències de l'art colonial francés, la qual cosa la diferenciava de la resta de finques que encara es conserven en aquesta zona de la Comunitat Valenciana.

Aquests jardins han sigut cuidats minuciosament perquè hui dia puguem continuar gaudint-los, encara que al llarg de la història ha patit algunes modificacions, però això sí, respectant el seu origen. La casa es troba envoltada de jardins i diversos passejos flanquejats per copes i pitxers d'estil classicista.

El Jardí de Villa Marco es pot dividir en cinc zones diferents: el jardí àrab que a l'origen va ser una horta; el jardí històric, on es troben grans exemplars; el jardí d'accés, on es trobava l'entrada de carruatges; el jardí mediterrani amb plantes autòctones i una gran pineda que forma un bosc mediterrani.

A més d'espectaculars plantes també trobem dues escultures de gran rellevància, fetes per l'artista alacantí Vicente Bañuls, La nit i La Marsellesa.

Un lloc on podràs passejar o gaudir d'agradables visites teatralitzades per a conéixer tots els secrets que guarda aquest preciós jardí.

Més informació
TIPUS

Jardins