Galeria Multimèdia

Navegant de sud a nord i després de doblegar el cap d'Huertas, aquest és el primer abric que s'ofereix a les embarcacions. En travessia és fàcilment identificable per la torre guaita construïda a terra al segle XVI, que actualment es presenta totalment rehabilitada.

El Club Nàutic Campello té com a objectiu principal el foment i la pràctica dels esports nàutics. Compte amb els serveis d'una escola homologada on s'imparteixen cursos de vela lleugera, caiac, rem i pàdel surf.

Al Xiringuito del Club Nàutic Campello oferim productes de qualitat per degustar en família i amics. També s'ofereix el servei de tapes i una carta extensa.

A la vora del passeig marítim està situat El Restaurant del CNC que ofereix una carta de cuina tradicional amb productes frescos i de qualitat. Els seus arrossos i menús de carns i peixos són perfectes per a un àpat informal amb amics o amb la família.

Vine a visitar-nos!

# ESPECIALITATS

Xàrter nàutic Escoles de vela Clubs nàutics i ports esportius Catamarà i vela lleugera
# SERVEIS
Portico Gasoil Hielo Gasolina Talleres Bar Restaurante Edificio Social Almacen Alquiler de coches Botiquin Bandera Azul Duchas Recogida de Basuras Area de Carenaje Rampa Taxis Aseos Informacion Farmacia Grua Telefono Seguridad Tinglado Aparcamiento Cabestrante Muelle de Espera Radio Mostra'n més Amaga