Multimèdia Gallery 

Un enclavament privilegiat i amb un toc tropical t'està esperant en Río Safari. Un parc natural amb més de 100 espècies d'animals per a gaudir d'una experiència interactiva.
Més informació
Preu

Adulto (12-65 años): 22,5€. Infantil (hasta 12 años): 17€. Baby (menores de 3 años): Gratis. Discapacitados: 11,90€ (tarifa fija)

TIPUS

Espais naturals

T'imagines banyar-te amb lleons marins o estar a escassos metres d'una girafa o un ximpanzé? Ara pots fer-ho realitat en Río Safari, un parc d'animals entre Elx i Santa Pola.

Un enclavament privilegiat a escassos 4 quilòmetres de la platja i amb un toc tropical, pels seus més de 4.500 palmeres. El parc alberga més de 100 espècies diferents d'animals, entre les quals podem trobar lleons blancs, orangutans de Borneo, girafes d'Angola, ximpanzés, lleons marrons, tigres de bengala o lleons marins.

El recinte està dividit en diverses àrees per a la seua visita: Sabana africana, Cova dels rèptils, Illa dels ximpanzés, Santuari de l'orangutan, Entorn australià, Regne dels lleons, Aviari i Granja Educativa. A més de veure els diferents animals, també trobaràs exhibicions, circuit de karts i zona infantil.

Si vols viure una experiència única, Río Safari Elx ofereix la possibilitat de banyar-se amb lleons marins. Encara que si el que desitges és refrescar-te sense estar envoltat dels animals, el recinte compta amb un parc aquàtic durant el període estival.

Vine a Río Safari i gaudeix d'una experiència interactiva amb els animals.