Moros i Cristians en honor de Santa Marta

Main image

Multimèdia Gallery 

Els Moros i Cristians marquen el calendari festiu de la Comunitat Valenciana. Entre aquestes celebracions, no pots deixar de viure la de la Vila Joiosa. T'ho expliquem tot!

La Comunitat Valenciana és terra de festes i cultura i, dins d'ella, les seues clàssiques celebracions de Moros i Cristians no et deixaran indiferent. Són moltes les destinacions que fan espectaculars desfilades que atrauen a milers de visitants de qualsevol part del món, i la Vila Joiosa és un d'eixos llocs. Ací, esta festa ha sigut declarada d'Interés Turístic Internacional i reuneix 22 comparses, 11 mores i 11 cristianes, perquè rememores la història d'una forma diferent.

Durant una setmana, la Vila Joiosa s'ompli de màgia, llum, color i pólvora per a atrapar-te en un univers extraordinari. Podràs viatjar en el temps a través de representacions com els embarcaments i desembarcaments, les batalles d'arcabussos, la reconquesta i victòria cristiana i la devolució simbòlica del bàndol moro a la mar. Aquests actes són els més representatius, però s'acompanyen d'un ampli programa d'activitats que t'encantarà.

En aquest sentit, a part dels espectacles clàssics i tradicionals, també podràs gaudir de l'entrada de bandes de música, les diferents desfilades de les parades, l'acció de gràcies a Santa Marta, la missa i la processó en honor a la mateixa patrona, els castells de focs artificials, el concurs de paelles o la desfilada de carrosses, entre d'altres.

Set dies de diversió, història, cultura i moltíssima emoció. Deixaràs que t'ho conten? T'esperem!


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació

Horari

Días 25 y 29, fiesta laboral local.

Data d'inici

24/07/2022

Data finalització

31/07/2022

Tipus d'interès

Interés turístic internacional