Galeria Multimèdia

La ruta portarà al viatger a recórrer tot el conjunt de valls que voregen pel nord l'espectacular serra d'Aitana. Entre els seus turons, barrancs, vessants i valls s'escampen pobles de reminiscències àrabs que aporten el contrapunt humà, no sols en les seues trames urbanes, sinó també en els bells paisatges rurals que van formar els seus bancals de pedra seca o les conduccions per al reg. També meravellen en esta ruta les torres i castells que vigilaven valls i accessos, primer d'origen àrab, sobre les ruïnes de les quals van alçar posteriorment fortaleses cristianes.

I com no, ens acostarem també a la serra d'Aitana, amb la més alta cima de tot el conjunt de serres bètiques que arriben fins a nosaltres, que oferix al viatger atent uns paratges i paisatges excepcionals que obrin vistes panoràmiques verdaderament espectaculars. Ens emocionarem amb la vall de Guadalest, la serra de Bèrnia, les fonts de l'Algar.
#CARACTERÍSTIQUES
Ruta
D'Alcoi a La Vila Joiosa, passant per Benilloba, Benifallim, Penàguila, Alcoleja, Benasau, Confrides, Benifato, Beniardá, Benimantell, El Castell de Guadalest, Callosà en Sarrià, Polop, La Nucia, Altea, l'Alfàs del Pi i Benidorm.
Mapa
Mapa de la ruta