Multimèdia Gallery 

Som davant un camp perfectament consolidat i punt de referència en el desenvolupament del golf a la Costa Blanca. Dissenyat i construït damunt un paratge natural amb espectaculars i úniques vistes sobre la mar Mediterrània. Un disseny molt acurat que ha sabut endinsar-se a la zona muntanyosa on els tàlvegs i les rambles formen part del seu cos juntament amb una vegetació exuberant, sobretot gràcies als pins existents en tot el recorregut.
Els arbres hi proporcionen personalitat pròpia i, alhora, esdevenen una dificultat afegida. Els frondosos pins mediterranis saben acompanyar el jugador amb generositat i li provoquen dificultats quan es despista.

Ofereix, des de nombrosos indrets, unes vistes magnífiques a la Mediterrània; l’aire frueix de total llibertat i disposa d’abundants zones d’ombra que fan d’aquest camp un lloc agradable per a la pràctica del golf, fins i tot els mesos més calorosos de l’any. Un recorregut inoblidable. La seua qualitat és reconeguda nacionalment i internacional. És un camp que deixa empremta en els jugadors. Per saber jugar-hi, cal pensar més de dues vegades el colp a realitzar. Les precipitacions s’hi paguen amb escreix. En tot moment, el talent del prestigiós i imaginatiu dissenyador José Gancedo resta plasmat al camp, en detalls grans i menuts.
Més informació
Horari

De 08.00 horas a la caída de la noche. Abierto todo el año

Com arribar

Agarrar l'autopista AP-7 (Alacant-Cartagena) i prendre l'eixida 763. Agarrar la N-332, direcció Cartagena.

# SERVEIS
Tienda de Golf Vestuarios Aparcamiento Restaurante Bar- Café
#CARACTERÍSTIQUES
Dissenyador del Camp
José Gancedo
Clots
18