Multimèdia Gallery 

És un dels camps més consolidats i amb més tradició dels existents a la Comunitat Valenciana. Està considerat un dels millors camps de golf d’Espanya en funció del seu disseny extraordinari i l’incomparable marc natural on es troba.

La vegetació que el jugador hi troba està ben arrelada perquè no hem d’oblidar que ens trobem en una instal•lació amb més de 35 anys de vida. L’arbratge proporciona al recorregut una gran bellesa i, alhora, unes dificultats que cal saber afrontar. El traçat diverteix els jugadors durant els 18 forats, i amb l’atractiu que els fa pensar amb independència del seu handicap, que és com dir que tots els pals de la bossa s’han d’utilitzar i, sobretot, saber emprar.

Un camp que permet fruir tant al jugador de handicap baix com al que s’està iniciant en aquest noble esport. El disseny dels greens de Villamartín és complicat i contribueix a elevar encara més el seu nivell com a camp. Els llacs que van esquitxant el recorregut proporcionen un agradable ambient de frescor i qualitat al camp, sense marginar el concepte de la dificultat afegida. En conseqüència, ha servit d’escenari de grans esdeveniments.

# SERVEIS
Restaurante Aparcamiento Bar- Café Tenis Tienda de Golf Vestuarios
#CARACTERÍSTIQUES
Dissenyador del Camp
Paul Putman
Clots
18