Safari Aitana

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix, en el cor de la Serra d'Aitana, el Safari Aitana, un lloc on gaudir dels animals.

Més informació

Preu

Adultos 17 euros Niños de 4 a 10 anos : 12 euros 

TIPUS

Espais naturals

¿Imagines descobrir tot un safari en el cor de la Serra d'Aitana? Endinsa't en el Safari Aitana, un lloc perfecte per a passar un dia o un cap de setmana entre elefants, llames, girafes i lleons.

Aquest safari es troba en un dels pulmons verds d'Alacant, prop dels pobles de Panàguila, Alcoleja i Sella.

Però, com arriba a la Serra d'Aitana un safari? En 1973, Juan Sevila i María Van Soldt van voler donar un gir a les seues vides i dedicar el seu temps als animals. María va voler construir un safari on els animals pogueren gaudir de grans espais. I així va començar la seua creació fins a agost de 1975, quan es va inaugurar. Han passat els anys, però el seu objectiu continua intacte: “viure per i per als animals”. I d'això s'encarreguen els cuidadors que mantenen aquells que hi ha en el safari.

En el Safari Aitana es pot observar, escoltar i sentir la vida. El parc Safari Aitana compta amb animals d'Europa, Àfrica, Àsia, Amèrica i Austràlia.

Aquest és l'únic safari de la Comunitat Valenciana que es fa amb cotxe. D'aquesta manera, consideren que és la millor manera per a observar els animals en el seu hàbitat natural. És un lloc perfecte per a veure'ls en el seu dia a dia, els seus hàbits, les seues relacions i els seus comportaments naturals.

Endinsa't en el safari i viu una experiència increïble.