Vols sentir-te com un autèntic aventurer en un Safari a Àfrica? Només has de viatjar fins a Penàguila i gaudir del Safari Aitana.

Hi ha vegades que no cal anar molt lluny per a gaudir d'una autèntica sabana africana. Si ens endinsem en Penàguila, un dels pulmons verds d'Alacant, podrem gaudir d'una experiència diferent pujats a un 4x4 com en els autèntics safaris africans. 

Elefants, llames, girafes i lleons. Aquests animals viuen en el Safari Aitana, un espai ampli i ple de naturalesa on corren en semillibertat.

El Safari Aitana compta amb una gran història darrere. Es remunta a 1973, quan un matrimoni buscava donar un gir a la seua vida i dedicar tot el seu temps als animals. Va ser Maria Van Soldt qui va voler construir un safari on els animals pogueren gaudir de l'aire lliure i d'espais amplis.

Han passat els anys, però es manté el seu esperit i són moltes les famílies que gaudeixen diàriament d'aquest entorn privilegiat. Viatja a la sabana africana sense eixir d'Alacant, puja al 4x4 i recorre aquest safari mentre contemples meravellosos animals.

Si ho prefereixes, pots contractar un tour privat. Què pots fer en ell? Podràs acostar-te una mica més als animals gràcies als encarregats del parc, que el faran oferint la màxima seguretat als seus visitants. A més, podràs gaudir d'una experiència única i exclusiva, perquè tindràs un guia a la teua disposició i podràs participar en l'alimentació de molts animals. Estaràs tot el temps acompanyat de personal qualificat i coneixeràs de forma molt pròxima el meravellós món animal.

En el Safari Aitana pots observar, escoltar i aprendre com viuen animals que provenen d'Europa, Àfrica, Àsia, Amèrica i Austràlia. I, si vols, hi pots contribuir apadrinant un dels animals. Durant tot l'any rebràs informació sobre l'animal que hages apadrinat i, amb la teua aportació, podràs ajudar a mantindre la seua manutenció i la seua atenció en el safari.

Aprén sobre la naturalesa i gaudeix d'un dia inoblidable amb tota la família.

Safari Aitana

Penàguila es troba a tan sols 16 quilòmetres d'Alcoi. Es tracta d'una localitat on la naturalesa és la principal protagonista. Està envoltada d'oliveres, ametlers i un bosc que és la clau per a gaudir del turisme rural i de muntanya. Aquesta destinació alacantina és, sens dubte, un lloc ideal per a gaudir de la pau i la tranquil·litat de la naturalesa.

Imatges 
safari aitana alicante safari aitana penaguila safari aitana como llegar parque safari aitana
safari aitana