Petrer

Petrer

Main image
Bajo la mirada atenta de su castillo, Petrer se ha extendido a lo largo de la historia, hasta quedar separado de Elda únicamente por una calle. Pero el término cautiva. Por su excelente combinación en la oferta, por la riqueza de sus tradiciones y por su entorno, los parajes naturales de incomparable belleza de la Sierra del Caballo, el Arenal de l'Almorxó y la Sierra del Cid que lo cobijan.
Com arribar:
Desde Alicante, por la N-330 en direccin a Villena.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
image
Ja han acabat els mesos d’estiu, de platges repletes de banyistes i calor sufocant. L'estiu ha donat peu a una tardor que ja diu adeu per a donar la benvinguda al fred. Arriba un hivern replet de dies festius per a viatjar i acomiadar l'any en algun dels cinc pobles d'interior que proposem al viatger. Aquestes són algunes de les millors escapades que es poden fer per l'interior de la Costa Blanca.
image
El vi, a la província d'Alacant, té un gran impacte en la gastronomia local mediterrània. És la beguda que dona elegància i plaer als plats típics de la terra. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Vins d'Alacant s’encarrega de difondre l'enoturisme. Promou recórrer les rutes d'Alacant per a gaudir del paisatge de vinyes i visitar els seus cellers.
image
Xorret de Catí és un dels cims més coneguts pels aficionats al ciclisme; no en va ha sigut final d'etapa de muntanya de la Volta a Espanya en cinc ocasions, l'última el 2010.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions