Galeria Multimèdia

Descobreix una tranquil·la platja a Pilar de la Horadada que et deixarà amb ganes de tornar-hi.

Visita Pilar de la Horadada, a la província d'Alacant, i trobaràs diverses platges per a gaudir del sol i del bon temps. Una d'elles, que no et pots perdre, és la Platja El Conde. Aquesta platja té una longitud de 150 metres i una amplària de 18 metres, i compta amb aigües tranquil·les i arena daurada en la qual relaxar-se i posar-se moreno.

És una platja urbana certificada amb el segell de qualitat de la Bandera Blava, que confirma l'excel·lent gestió del litoral i la seua preocupació pel medi ambient i la naturalesa. Un dels emblemes de la Platja de El Conde que fa que reconeguem automàticament el lloc, és una torre guaita que es conserva des del segle XVI i s'alça imponent molt prop de la costa. No perdes l'oportunitat de fer-te una foto amb la torre de fons.

És una platja amb un complet ventall de serveis que aporta seguretat i confort als banyistes. Hi ha un equip de salvament i socorrisme, un quiosquet per a prendre un refresc, escales d'accés a la platja i lavabos, rentapeus i papereres. A més, és una platja accessible que compta amb lavabos adaptats, cadires amfíbies per a entrar en l'aigua i rampes accessibles.

Descobreix aquesta platja a Pilar de la Horadada i gaudeix del seu increïble paisatge mediterrani. T'assegurem que et quedaràs amb ganes de tornar-hi.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001 Bandera Blava ISO 9001
# SERVEIS
Playa Urbana Paseo Marítimo Accesible Lavapies Chiringuito Parada Bus/Taxi Acceso Persona Movilidad Reducida Restaurante Parking Playa Abierta Bandera Azul Servicios WC Playa Semi Urbana Juegos Deportivos Cruz Roja Vigilancia Marítima Juegos Lúdicos Estado del Mar Cala Tourist Info Teléfono Público Arena Fina Mostra'n més Amaga