Galeria Multimèdia

La Cova dels Arcs al Poble Nou de Benitatxell és un racó perfecte per a prendre fotografies increïbles a l'alba. Vine a descobrir-la!

La Cova dels Arcs al Poble Nou de Benitatxell es troba a l'entrada d'una de les seues cales més especials, la del Moraig.

Es tracta d'un buit que la mar ha anat creant molt lentament, aprofitant les especials característiques del terreny càrstic i a la qual es pot accedir des de terra ferma. En un dia en què la mar es trobe tranquil·la és imprescindible apuntar-se a veure la llum del sol brillar a través dels seus arcs i d'un gran forat a la seua part superior.

La Cova dels Arcs es va començar a formar fa ni més ni menys que 60 000 anys, i és un lloc que ha atret bussejadors i espeleòlegs a la recerca de paisatges increïbles.

Quant a l'accés a la cova, res millor que informar-se'n al mateix Poble Nou de Benitatxell i les seues oficines de turisme sobre la idoneïtat d'aquesta aventura, ja que després d'alguns temporals pot ser perillós.

La cala Moraig que alberga aquesta sorpresa geològica és una de les més populars i volgudes pel color turquesa de les seues aigües, que la converteix en un paradís per als amants del tub respirador. Prop d'allí pots acostar-te a veure una altra formació molt curiosa, "la vasenilla", i per descomptat, la fantàstica falla del Moraig, un autèntic trencament en la terra que s'afona en la mar.

El Poble Nou de Benitatxell amaga tanta bellesa geològica que sumar a tots els avantatges d'estar pegada al Mediterrani que no te la pots perdre. Comença a planejar la teua escapada i inclou unes bones sabatilles amb les quals recórrer la ruta dels penya-segats, i no oblides el tub, les aletes i les ulleres de bussejar!

Més informació
TIPUS

Costa