Galeria Multimèdia

Descobreix els grans tresors de la naturalesa que s'amaguen al Poble Nou de Benitatxell. Et sorprendran!

Al Poblet Nou de Benitatxell es respira el Mediterrani. Les seues cales paradisíaques i el seu entorn et deixaran sense paraules. Un dels llocs que no pots perdre't si visites aquest meravellós racó de la Costa Blanca és la falla del Moraig. Ens acompanyes a descobrir-la?

Es tracta d'una espectacular paret rocosa quasi vertical. Les seues estries formades per la fricció dels blocs ens indiquen la direcció del desplaçament geològic que la va originar. Aquesta falla pareix suspendre's en l'aire sobre una llacuna. I en el seu interior? Trobarem l'entrada subaquàtica al riu Blanc.

La seua morfologia acantilada i els diferents materials que formen aquest talús també han creat altres llocs molt interessants com la “Vasenilla” o la Cova dels Arcs.

El millor per a conéixer aquesta meravella de la naturalesa? Prepara't per a fer una bonica ruta senderista i deixa't sorprendre per les vistes. Un dels punts que podem destacar del recorregut és un mirador en el qual es pot albirar, cap al nord, tota la Cala del Moraig. En el seu tram final, deixa't conquistar per una zona de gran interés geològic. Aquesta ruta és ideal per a fer-la junt amb tota la família, ja que és una senda curta que ens mostrarà grans tresors de la costa alacantina.

T'esperem!

Més informació
TIPUS

Costa