Galeria Multimèdia

Visita una platja repleta de serveis i envoltada d'un paisatge encantador. Descobreix La Grava!

La platja La Grava es troba al nord del municipi de Xàbia a Alacant; en concret, al nucli urbà del port. Aquesta és una platja urbana que compta amb una extensió de 290 metres i la seua ocupació sol ser mitjana. Rep el seu nom perquè està formada per grava, és a dir, pedra de cudol, encara que també hi podem trobar arena amb graveta i roca en algunes zones, la qual cosa la fa ideal per al bany amb xiquets.

Les seues aigües són clares i cristal·lines durant tot l'any. Ofereix l'opció de lloguer d'hamaques i ombrel·les. per això no hauràs de preocupar-te per res!. La platja la Grava sol ser escenari ideal per a nadadors i espai d'entrenament d'esports aquàtics.

La platja La Grava està envoltada per dos passejos marítims que amb el pas del temps s'han acabat unint en un. Una zona, per tant, perfecta per a donar-se un capbussó i gaudir d'un passeig a la vora de la mar Mediterrània o d'un ric dinar gràcies a l'àmplia oferta gastrónómica de la zona.

A més, molt a prop es troba la famosa llotja de peix de Xàbia. Et convidem a visitar-la! Des de la mateixa platja es contempla la badia i es pot observar, al fons, el Cap de Sant Antoni i el Cap Prim.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava
# SERVEIS
Hoteles Grava Restaurante Tourist Info Parada Taxi Cruz Roja Playa Urbana Playa Abierta Bandera Azul Estado del Mar