Multimèdia Gallery 

Mardays
Precio: 75.0 €
Estàs a un pas de reservar la teua primera experiència en el món subaquàtic. Benvingut al descobriment del 70% del planeta!

Et rebrem amb una genial xerrada amb l'instructor on coneixeràs l'equip de busseig, el seu funcionament i sensacions fantàstiques dins l'aigua.
Desprès navegarem fins al punt d'immersió on realitzar el baptisme. Escollim sempre la zona d'immersió el mateix dia, tenint en compte les condicions del mar, visibilitat, aigües tranquil·les, vida marina i podent oferir la millor experiència del baptisme a Xàbia!
Ens submergirem fins a un màxim de 6 metres, estareu sempre acompanyats de l'instructor per gaudir d'una experiència segura i totalment fascinant.

El centre es troba en plena Platja de l'Arenal, amb accés directe als vaixells, al mar i a l'arena, una ubicació que t'encantarà i et contagiarà del millor esperit de busseig.

Utilitzem equips de primera marca Aqualung. Al centre disposes de dutxes, banys, taquilles, zona de descans i el contacte visual constant amb el mar.

A partir de 12 anys.
Platja de l'Arenal - Canal de la Fontana. Front al Parador Nacional, 03730 Xàbia, Alacant.
#Disponibilidad
Disponible todo el año
#Servicios incluidos
Briefing amb l'instructor.
Equip complet per al busseig.
Arribada al punt d'immersió des de cala o des de vaixell, escollint sempre la millor opció segons les condicions del dia.
Immersió a no més de 6 metres de profunditat i durant 30 - 45 minuts.
Diploma després de realitzar l'activitat.
Assegurança d'accidents durant l'activitat.
Descompte per al primer curs de busseig.