Galeria Multimèdia

Descobreix una cala verge a Xàbia en la qual relaxar-se i oblidar els problemes.

Les platges i cales de Xàbia gaudeixen d'un gran atractiu turístic i no és per a menys! Al llarg de la seua costa trobes tot tipus de serveis, paisatges enlluernadors i unes aigües tranquil·les i cristal·lines. Si vols passar un dia inoblidable en una platja paradisíaca, ací tens la resposta.

La Cala Sardinera és una xicoteta cala verge amb una longitud d'uns 200 metres. Està composta per grava i bitles i la trobaràs a la vessant nord del Cap Prim o de Sant Martí. Si et preguntes com arribar a la Cala Sardinera, has d'anar-hi a peu des del Mirador de la Creu de Portitxol a través d'una senda. En el camí podràs observar les meravelles d'una naturalesa original i intacta.

El nom de Cala Sardinera ve perquè antigament era el millor lloc per als sardinals, xarxes fines que es calaven dues vegades al dia, a l'eixida i posta de sol.

El nivell d'ocupació de la Cala Sardinera és baix. És perfecta per a practicar snorkel i contemplar el que s'amaga sota l'aigua. S'hi han instal·lat boies de fondeig per a protegir la posidònia; aquestes boies eviten que les ancores de les embarcacions danyen els fons marins.

Planeja el teu dia de relax a la platja amb una visita a la Cala Sardinera. T'assegurem que et quedaràs amb ganes de tornar-hi!

Més informació
Una altra informació

Zona de baño no controlada por la consejeria de medio ambiente

# SERVEIS
Bolos Playa Virgen Cala