en directo
Xàbia/Jávea
21ºC Hui
Nubes altas Max. 24º Min. 20º
2, 06/06/2023
3
Muy nuboso Max. 23º Min. 17º
4
Nubes altas Max. 24º Min. 16º

Què veus?

La webcam es troba a la zona marítima del Port de Xàbia, concretament, a la Casa del Cable, un edifici situat al Passeig Marítim que va ser construït en 1860 per a albergar l'estació telegràfica que enllaçava la península amb Eivissa mitjançant un cable submarí. Actualment és un centre d'exposicions. Al voltant de l'edifici trobem la Tourist Info Xàbia-Port.

Aquesta zona de Xàbia, el barri de les Duanes de la Mar, s'ha anat desenvolupant al llarg del temps sense perdre el seu encant. En l'actualitat, aquest barri és un dels més animats durant tot l'any, als seus carrers podem trobar tota classe de botigues, terrasses, sales d'art i restaurants.

Al port, el Club Nàutic ofereix tots els serveis per als amants de la mar i dels esports aquàtics. També pots seguir des d'aquesta webcam l'arribada dels vaixells de pesca que, juntament amb la subhasta del peix a la Llotja, s'han convertit en un reclam imprescindible de Xàbia.

Què pots fer prop del Port de Xàbia?

El barri antic del municipi ens mostra la part més històrica de Xàbia. La seua imponent Església de la Mare de Déu del Loreto o el seu concorregut Mercat Municipal són algunes de les parades culturals que no et pots perdre.

21ºC Hui
Nubes altas Max. 24º Min. 20º
2, 06/06/2023
3
Muy nuboso Max. 23º Min. 17º
4
Nubes altas Max. 24º Min. 16º

Mapa