Multimèdia Gallery 

Descobreix una platja en la qual la grava i l'arena fina s'uneixen, acompanyades d'un passeig marítim per a contemplar increïbles vistes.

La platja de Pla de la Torre és un lloc ideal per a començar a descobrir Almassora i, què millor que començar aquesta aventura amb un bon capbussó! La platja es troba just a la desembocadura del riu Millars, on es crea un espectacular escenari en el qual la naturalesa i el paisatge són els principals protagonistes. També hi podràs observar fauna aquàtica, especialment aus.

La platja de Pla de la Torre a Almassora està composta per uns 2200 metres d'arena daurada que s'entremesclen amb els cudols. El seu accés és molt senzill, ja siga en transport públic o amb cotxe. Pots estacionar al seu pàrquing públic i llançar-te directe a l'aigua.

Es tracta d'una platja de caràcter semiurbà molt transitada per famílies; si viatges amb els més xicotets, acosta't a la seua zona infantil perquè puguen passar una estona divertida. Si decideixes passar el dia en aquesta platja, et convidem a visitar el nucli urbà d'Almassora i conéixer de prop la història de la localitat.

Molt prop de la platja trobaràs diferents opcions de restauració que et permetran menjar sense perdre de vista la mar. Et convidem a planificar la teua escapada pel Mediterrani i visitar la platja del Pla de la Torre i els racons més bonics d'aquesta localitat. És un gran pla!

# SERVEIS
Restaurante Accesible Cruz Roja Parking Lavapies Estado del Mar Playa Abierta Bolos Acceso Persona Movilidad Reducida Playa Semi Urbana Juegos Deportivos Mostra'n més Amaga