Descobreix part de la història d'Almassora a través de les relíquies del Museu Municipal.

Almassora és un municipi castellonenc amb història. Endinsar-se en aquest destí et permetrà viatjar en el temps amb tan sols visitar el Museu Municipal.

Aquest museu es troba al carrer Sant Vicent i és un espai destinat al coneixement dels nostres orígens sobre l'assentament prehistòric del Torrelló d'Almassora i la seua necròpoli.

En les seues vitrines es conta part de la història d'Almassora a través de més de 100 objectes que representen la societat entre el segle VIII a.C i el segle I d. C. Ací podràs trobar ceràmiques, metalls, ossos i altres objectes quotidians d'aquella època.

Si vols conéixer més sobre aquesta part de la història, podràs aprendre com era la forma en la qual enterraven als seus morts i l'aixovar amb el qual se'ls incinerava. Tot això formava part de la seua manera de vida i de la seua religió. Ara tu podràs descobrir-ho i conéixer tots els secrets que s'amaguen després d'aquests jaciments.

Sens dubte, es tracta de relíquies i descobriments que han passat de ser simples objectes a autèntiques joies artístiques que narren un passat històric. Acompanya'ns en aquest viatge!