Galeria Multimèdia

Benicàssim compta amb la Platja L'Almadrava, amb arena fina, aigües cristal·lines i un passeig marítim per als vianants perfecte per a relaxar-se. Et quedaràs sense visitar-la?

La Platja L'Almadrava es troba al terme municipal de Benicàssim i és una prolongació cap al sud de la Platja Voramar. El seu nom es deu a una antiga tècnica que s'usava per a pescar. Té una longitud de 600 metres i una amplària de 50 metres; és urbana i s'hi pot accedir a peu des de Benicàssim, en bus interurbà o amb cotxe; tens opcions per a aparcar.

Aquesta platja destaca per la seua tranquil·litat, és perfecta per a descansar i desconnectar de la rutina. Els espigons que la separen de les platges confrontants impedeixen l'onatge fort. Les seues aigües són càlides i el passeig marítim, exclusivament per als vianants, és l'excusa perfecta per a passejar i contemplar el preciós paisatge. Pots deixar als xiquets rondar sense preocupar-te dels cotxes.

A la Platja L'Almadrava es respira un innegable aire mediterrani. La qualitat de les seues aigües ha aconseguit que s'emporte el distintiu de Bandera Blava, també l'ISO 14001 de gestió mediambiental i la "Q" de qualitat turística.

Aquesta platja compta amb tots els serveis necessaris per a passar un gran dia en família o amb amics. És accessible per a persones amb mobilitat reduïda; les seues passarel·les arriben fins a la riba, hi ha vestuaris i cadires amfíbies amb personal qualificat al servei de tots els banyistes que necessiten un bany adaptat.

Pots llogar ombrel·les, hamaques i patins, i banyar-te amb seguretat, ja que un equip de primers auxilis vigila la zona i està pendent del que necessites.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava Q ICTE Calidad ISO 14001 Accessible
# SERVEIS
Playa Urbana Juegos Deportivos Acceso Persona Movilidad Reducida Playa Abierta Bandera Azul Accesible Parking Lavapies Pasarelas Restaurante Estado del Mar Servicios WC Cruz Roja Mostra'n més Amaga