Galeria Multimèdia

El litoral de Benicàssim és extens i variat, però no pots anar-te'n sense conéixer abans la platja Torre de Sant Vicent. Ho gaudiràs!

La platja Torre de Sant Vicent es troba a Benicàssim; té una longitud de 750 metres i una amplitud aproximada de 40 metres. Aquesta platja urbana és una de les més concorregudes de la localitat, tant a l'estiu com la resta de l'any.

Deu el seu nom a la torre guaita que s'alça a la platja: la missió de la torre, construïda en el segle XVI, era vigilar i defensar la costa de Benicàssim dels atacs de corsaris.

A la platja Torre de Sant Vicent trobaràs una aigua cristal·lina, de color turquesa, i una arena fina i suau. És un lloc ideal per a gaudir de precioses postes de sol en la millor companyia. La platja, a més, compta amb el distintiu de Bandera Blava de les mars netes d'Europa, el certificat ISO 14001 i la Q de Qualitat Turística. Tots aquests reconeixements ens confirmen que és un lloc excel·lentment cuidat i llest per al bany.

Hi trobaràs tot tipus de serveis per a passar un dia increïble: tens dutxes i rentapeus, l'opció de llogar ombrel·les, gandules i patins i una zona esportiva amb pistes de voleibol. Els xiquets també tenen la seua pròpia àrea de jocs, hi ha vigilància en època estival, primers auxilis i una zona biosaludable.

Quan arriba l'estiu a Torre de Sant Vicent, els plans es multipliquen: se celebren festivals, campionats esportius, cinema a l'aire lliure i activitats esportives. Aprofita tot el que ofereix la costa de Benicàssim, et sorprendrà!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001 Bandera Blava Q ICTE Calidad
# SERVEIS
Lavapies Tourist Info Juegos Deportivos Restaurante Playa Urbana Playa Abierta Plataforma Flotantes Parking Servicios WC Windsurf Pasarelas Cruz Roja Estado del Mar Acceso Persona Movilidad Reducida Hoteles Bandera Azul FFCC Mostra'n més Amaga