Galeria Multimèdia

A Borriana podràs trobar una platja que combina l'arena amb la pedra de cudol. Es tracta de la platja Malva-rosa-Grau de Borriana.

A la part nord de la costa de Borriana trobaràs la platja Malva-rosa-Grau, que és una prolongació cap al nord de la Platja de l'Arenal. Hi ha un espigó en aquesta part de la riba de Borriana que divideix la platja en dues parts: la sud amb arena i la part més al nord, amb pedra de cudol.

Malva-rosa-Grau té una longitud de poc més d'un quilòmetre i una amplitud d'uns 70 metres de mitjana. Està molt prop de la zona urbana de Borriana així que pots gaudir d'un bon restaurant per a menjar o de botigues per a fer una passejada i adquirir els teus souvenirs.

És una platja perfecta per a passar una vesprada tranquil·la i assossegada enfront de la mar. La seua qualitat està confirmada per diversos certificats com la Q de Qualitat Turística que li atorga la Fundació Europea d'Educació Ambiental.

Malva-rosa-Grau compta amb molts serveis i facilitats per als banyistes que acudeixen a gaudir de la platja. Té diverses passarel·les d'accés, banys, servei de socorristes durant l'època estival, torres de vigilància i accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. És una platja còmoda amb un ambient familiar, perfecta per a portar als xiquets.

A Borriana trobaràs una altra platja que també has de conéixer: l'Arenal. Es troba al sud de Malva-rosa-Grau i és la que té més afluència de banyistes; un pol d'atracció turística pròxim al port amb quiosquets i terrasses que et faran passar una bona estona. Descobreix el que les platges de Borriana tenen guardat per a tu, visita-les prompte!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava Accessible Q ICTE Calidad
# SERVEIS
Cruz Roja Estado del Mar Pasarelas Lavapies Accesible Servicios WC Acceso Persona Movilidad Reducida