Galeria Multimèdia

La platja de l'Arenal t'espera a Borriana per a gaudir d'un dia inoblidable. A què esperes?

A Borriana, província de Castelló, trobaràs la platja de l'Arenal, una platja que rep aquest nom per la gran extensió d'arena que la forma. Té una longitud d'1 quilòmetre i una amplària de 120 metres; al llarg de la seua àmplia superfície se celebren tot tipus d'activitats lúdiques i esportives, a més de donar recer als banyistes que busquen un racó enfront de la mar per a prendre el sol.

És una platja molt completa quant a serveis i per això atrau a tants visitants cada any. Tens lavabos públics, opció de llogar ombrel·les, rentapeus, pàrquing per a persones amb diversitat funcional i passarel·les d'accés. Pots comptar amb socorristes i torres de vigilància per a estar segur i, si t'abelleix practicar esport, hi ha àrees esportives a la zona. De fet, molt prop de l'Arenal està el Club Nàutic i l'Escola de la Mar, un lloc en el qual aprendre piragüisme, vela, rem o windsurf.

Any rere any, la platja de l'Arenal rep la Q de Qualitat atorgada per l'Institut de Qualitat Turística Espanyola. També posseeix la Bandera Blava, així que podem afirmar sense embuts que compleix els màxims estàndards de qualitat. Els quiosquets i terrasses que es reparteixen per la platja són el pla perfecte per a passar una bona estona a qualsevol hora del dia; també pots fer una volta pel passeig marítim.

No et quedes amb les ganes: visita la platja de l'Arenal i diverteix-te en parella, amb la família o amb amics. Borriana t'acollirà amb els braços oberts.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 9001 ISO 14001 Q ICTE Calidad Accessible Bandera Blava
# SERVEIS
Hoteles Playa Urbana Tourist Info Restaurante Parada Taxi Juegos Deportivos Windsurf Bandera Azul Pasarelas Estado del Mar Facil Acceso Servicios WC Vela Accesible Acceso Persona Movilidad Reducida Parking Lavapies Grava Cruz Roja Playa Abierta Mostra'n més Amaga