Galeria Multimèdia

La platja de l'Arenal t'espera a Borriana per a gaudir d'un dia inoblidable. A què esperes?

A Borriana, província de Castelló, trobaràs la platja de l'Arenal, una platja que rep aquest nom per la gran extensió d'arena que la forma. Té una longitud d'1 quilòmetre i una amplària de 120 metres; al llarg de la seua àmplia superfície se celebren tot tipus d'activitats lúdiques i esportives, a més de donar recer als banyistes que busquen un racó enfront de la mar per a prendre el sol.

És una platja molt completa quant a serveis i per això atrau a tants visitants cada any. Tens lavabos públics, opció de llogar ombrel·les, rentapeus, pàrquing per a persones amb diversitat funcional i passarel·les d'accés. Pots comptar amb socorristes i torres de vigilància per a estar segur i, si t'abelleix practicar esport, hi ha àrees esportives a la zona. De fet, molt prop de l'Arenal està el Club Nàutic i l'Escola de la Mar, un lloc en el qual aprendre piragüisme, vela, rem o windsurf.

Any rere any, la platja de l'Arenal rep la Q de Qualitat atorgada per l'Institut de Qualitat Turística Espanyola. També posseeix la Bandera Blava, així que podem afirmar sense embuts que compleix els màxims estàndards de qualitat. Els quiosquets i terrasses que es reparteixen per la platja són el pla perfecte per a passar una bona estona a qualsevol hora del dia; també pots fer una volta pel passeig marítim.

No et quedes amb les ganes: visita la platja de l'Arenal i diverteix-te en parella, amb la família o amb amics. Borriana t'acollirà amb els braços oberts.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Q ICTE Calidad Bandera Blava Accessible
# SERVEIS
Restaurante Servicios WC Parada Taxi Estado del Mar Cruz Roja Windsurf Bandera Azul Tourist Info Vela Juegos Deportivos Pasarelas Accesible Playa Urbana Lavapies Facil Acceso Acceso Persona Movilidad Reducida Hoteles Grava Playa Abierta Parking Mostra'n més Amaga