Galeria Multimèdia

L'últim cap de setmana de novembre, Cabanes celebra la seua centenària Fira de Sant Andreu. Te la perdràs?

La Fira de Sant Andreu de Cabanes desperta un gran interés en Castelló i, de fet, ha sigut declarada Festa d'Interés Turístic Provincial. El seu origen es remunta a l'any 1507, moment en què la Reina Donya Germana de Foix va concedir al municipi el privilegi de poder realitzar-la. Des d'eixe instant, excepte casos puntuals, ha continuat la seua celebració fins a passar, en l'actualitat, a l'últim cap de setmana de novembre.

Prepara una escapada a Cabanes per a gaudir de la seua història. Ho faràs en una fira dedicada a fomentar el comerç de la comarca. En aquest sentit, podràs trobar productes i maquinara agrícola, ramadera, forestal i de jardineria, a més d'exquisideses gastronòmiques de Castelló. Deixa't conquistar pels seus torrons, els seus dolços, els seus vins, els seus formatges, els seus embotits o les seues salaons i porta't un saborós record dels teus dies en aquesta destinació.

Com a curiositat, la Fira de Sant Andreu inclou la celebració, des de 2003, de la seua tradicional exposició ramadera i, des de 1999, de la famosa mostra de bonsais.

T'esperem perquè descobrisques la història de Cabanes amb nosaltres!


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació
Horari

Último fin de semana de noviembre

Data d'inici

25/11/2022

Data finalització

27/11/2022

Tipus d'interès

Interés turístic provincial