Galeria Multimèdia

Descobreix el passat de Cabanes a través de la infinitat de restes i monuments històrics que hi ha en aquesta destinació. Endinsa't-hi i no et perdes el Castell de Miravet.

Descobreix Cabanes través de la seua història. Aquesta destinació de la província de Castelló compta amb importants vestigis de l'època dels ibers, de l'època romana i d'origen musulmà. D'entre tots els monuments, edificis i restes que podem visitar, una de les parades obligatòries en el camí és el seu Castell de Miravet.

Si ens remuntem en la seua història, aquesta fortalesa és d'origen musulmà, encara que més tard va ser conquistada pel Cid en 1090 i, després, va pertànyer a Pere I. Finalment, el Castell de Miravet va ser abandonat en el segle XVI.

Aquesta gran fortalesa està situada a la part alta d'un turó, des d'on es pot albirar tota la costa de Cabanes. Hui dia, aquest castell està en ruïnes, però es pot pujar per a contemplar unes espectaculars vistes de la zona.

Si puges el turó, podràs observar restes de murs i ruïnes d'un antic poblat, a part de diversos arcs apuntats i de mig punt, i les ruïnes de l'església de Sant Martí i Sant Bartolomé.

Gràcies a les petjades del pas del temps podem descobrir i conéixer com va ser el passat de Cabanes. Acosta't-hi, contempla i gaudeix de tot el que té per a ensenyar-te.

Més informació
Horari

libre