Càlig
Càlig
Càlig
calig,
Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Descobreix els bonics carrers de Càlig i els seus racons més fotogènics en una escapada al Baix Maestrat plena de plans i vivències.


Càlig és una destinació perfecta per als amants del senderisme, l'espeleologia o el turisme rural. Et contem tots els seus atractius perquè comences a planejar la teua escapada!

Què veure a Càlig 

Et proposem començar el teu passeig acostant-te a la seua església del segle XIV, dedicada a Sant Llorenç i construïda en estil renaixentista. Inclourem en la ruta la Torre de Càlig, una edificació medieval de caràcter defensiu que hui dia alberga la Casa de la Cultura. Es manté en molt bon estat i és l'edifici més antic dins de la localitat. També és recomanable l'ermita de la Verge del Socors, d'estil neoclàssic i reconstruïda en el segle XVIII. Finalment, és imprescindible fer-se una bonica fotografia al bonic carrer del Pont.

A més, al terme municipal de Càlig podràs gaudir d'una altra classe de construccions, amb origen en el neolític i protegides per la UNESCO. Parlem de refugis i un altre tipus d'espais construïts amb la tècnica de la pedra en sec i que constituïen refugi per a pastors, caminants i agricultors. No et pots perdre les Casetes de la Volta del Terme!

Quant als seus paratges naturals, Càlig és un lloc fantàstic per a iniciar rutes senderistes per la seua muntanya de la Tossa o per les roques d'en Xiller. Des de dalt de la Tossa podràs gaudir d'una vista increïble, que en un dia clar pot arribar fins i tot al Delta de l'Ebre o les Illes Columbretes. Les roques d'en Xiller amaguen boniques cascades en èpoques amb cabal d'aigua, la qual cosa les ha esculpides en formes curioses.

A l'Avenc de Epifànio els aficionats a l'espeleologia tindran un espai perfecte per a investigar, així com a la de la Rambla, la de la Tossa i la del coll de les Forques. Finalment, no pots anar-te’n de Càlig sense recórrer el paratge de gran valor botànic del Barranc d’Aiguaoliva, on creix el roure valencià, violes, brucs blancs, arboços i molt més. No t'ho perdes!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Campings
Hotels
Cases rurals
Acampada en finca particular
Compres
Festes
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Propostes de viatge