Festes de Sant Pere del Grau

Main image
La mar és la gran protagonista d'aquestes festes dedicades al patró dels pescadors i al seu barri més mariner, el Grau. Descobreix aquesta tradició festiva que ompli els seus carrers d'activitat.

Actes culturals, purament festius i definitivament gastronòmics sumen forces en la setmana de Festes de Sant Pere al Grau de Castelló de la Plana. Es ret homenatge a la figura del patró dels mariners celebrant als seus carrers un bon nombre d'activitats.

En aquesta setmana festiva, el calendari marca que hi ha un dia per a una "torrà" de sardines i un altre per a l'elaboració de paelles, així, els estómacs dels assistents agafen forces per a totes les celebracions que es van succeint.

Les mascletades, els espectacles en directe, la figura de les reines i les corts d'honor amb les seues tradicionals vestimentes o la cavalcada de la mar, una desfilada en la qual els carrers del recorregut tradicional s'ompliran de soroll, color i personatges típics, seran la tònica general durant el temps de festa que converteix el popular barri marítim de Castelló de la Plana en l'epicentre de la ciutat durant uns dies. T'ho perdràs? Descobreix la part més festiva de Castelló de la Plana.


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

Més informació

Horari

Semana del 29 de junio, festividad de San Pedro. Día 29, fiesta laboral local.*** SUSPENDIDAS Año 2020 ***

Data d'inici

27/06/2022

Data finalització

03/07/2022

Tipus d'interès

Interés turístic autonòmic