El Planetari de Castelló de la Plana: un viatge per la ciència

Art i cultura

Astronomia, els milions d'estreles de la Via Làctia o un recorregut pel cel són algunes de les coses que t'esperen en el Planetari de Castelló de la Plana. Et sumes a este viatge per la ciència?

Aprendre alhora que et diverteixes sempre és un bon pla per a passar temps en parella, amb amics o en família. A Castelló de la Plana podràs trobar multitud d'activitats a través de les quals descobriràs coses interessants. Una d'elles és la visita al Planetari, on podràs conéixer mil i un fets científics que no sabies

Situat entre el passeig marítim i la zona de la Pineda, trobaràs un edifici amb una gran cúpula blanca de 25 metres d'altura. Tota una invitació a submergir-nos en el món de la ciència. El Planetari va ser inaugurat en 1991 i, des de eixe moment, s'ha convertit en un dels eixos principals quan parlem de cultura de la divulgació.

Si accedeixes a l'edifici principal, veuràs una sala d'exposicions a l'aire lliure, amb una estàtua en la part central. Una vegada dins, observaràs zones diferenciades, com una sala d'exposicions, unes altres per a conferències i la gran sala de projeccions. I això no és tot ja que, si baixes fins al semisoterrani, podràs veure la joia del Planetari. Et donem la benvinguda a una sala de projeccions que ofereix uns increïbles efectes especials i precisió òptica.

Per a sumar-te a este viatge per la ciència, només hauràs de triar la temàtica que més t'agrade. Les exposicions són itinerants i podem trobar exemples de naturalesa, física o paleontologia. També pots decidir quina projecció t'agradaria veure com, per exemple, astronomia, els milions d'estreles de la Via Làctia o un recorregut pel cel de cada mes. 

La ciència és un món tan ampli que sempre et deixarà fascinat. Per això, volem que descobrisques coses que no sabies, et sorprengues amb els experiments i gaudisques aprenent en El Planetari. T'esperem!