Marina Port Castelló

Main image

Multimèdia Gallery 

A la dàrsena interior del Port de Castelló es troba Marina Port Castelló, oferint els últims avanços en gestió nàutica. A més ofereix un únic i atractiu entorn d'oci, on gaudir des dels millors restaurants i locals d'oci, fins al Gran Casino de Castelló al costat dels pantalans de la marina. Per la seua ubicació a només 85 milles d'Eivissa és una plataforma ideal per a les embarcacions que desitgen navegar a les Illes Balears.
Destaca igualment per la seua èmfasi en la cura i manteniment del medi ambient, contant amb el distintiu ECOPORT des de la seua inauguració.
A les seues instal-lacions existeixen locals comercials amb oferta en serveis complets de yacht brokerage, i el restaurant La Marina amb la seua terrassa nàutica. Alberga les instal-lacions del Club de Vela Castelló, que disposa d'embarcacions monotip així com de monitors per a l'aprenentatge, organitzant regates durant tot l'any.

# ESPECIALITATS

Clubs nàutics i ports esportius

# SERVEIS

Telefono Grua Venta de Embarcaciones Restaurante Informacion Aparcamiento Talleres Radio Aseos Gasolina Alimentación Hotel Bar Alquiler de coches Peluqueria Gasoil Farmacia Hielo Banco Duchas Recogida de Basuras Tiendas Nauticas Taxis Correos Botiquin Muelle de Espera Mostra'n més Amaga

#CARACTERÍSTIQUES

amarrador
200
coordenades
39º 58,464' N\000º 01,055' E
bandera blau
No
Concessionari
Marina Port Castelló, S.L.U.