Multimèdia Gallery 

Explora un ampli ventall d'activitats nàutiques a Castelló de la Plana.

El Real Club Nàutic de Castelló es troba a El Grau de Castelló, a la vora de la mar Mediterrània, i funciona des de fa més de 80 anys. El seu objectiu és el foment de les activitats nàutic-esportives i compta amb una àmplia oferta d'esports que practicar, esdeveniments als quals acudir i un restaurant en el qual provar deliciosos plats.

Acosta't a aquest club nàutic i descobreix la seua escola de rem, de pàdel o la seua escola nàutica, que ofereixen tot tipus de cursos per a millorar la teua tècnica i gaudir de l'esport a Castelló de la Plana. També s'organitzen cursos de piragüisme i caiac-pol i se celebren regates de vela creuer i vela lleugera. T'agrada pescar? En aquest club pots fer-ho, hi ha eixides de pesca periòdiques en les aigües de la ciutat.

Existeix també una àmplia oferta de lloguer i venda de llocs d'amarrament, tots ells amb servei d'electricitat i aigua, i alguns fins i tot amb plaça de pàrquing enfront. El varadero del Club Nàutic t'ofereix el seu propi servei de neteja i manteniment d'embarcacions.

Aprofita la teua visita al Real Club Nàutico de Castelló per a provar la deliciosa carta del seu restaurant, centrat en els arrossos i el peix. La seua terrassa és increïble! Trau-li partit a aquest Club Nàutic i aprofita la variada oferta d'activitats que posa a la teua disposició. T'enamoraràs (encara més) de la mar.

# ESPECIALITATS

Clubs nàutics i ports esportius Escoles de vela
# SERVEIS
Hielo Informacion Correos Almacen Botiquin Hotel Tinglado Restaurante Rampa Gasolina Duchas Aseos Edificio Social Talleres Aparcamiento Muelle de Espera Farmacia Grua Radio Tiendas Nauticas Alquiler de coches Alimentación Recogida de Basuras Gasoil Bar Banco Telefono Taxis Mostra'n més Amaga